Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 4 - 2 (15-1-2011)


Ενα ακόμη ατυχές αποτέλεσμα για τον Πανσερραϊκό, πού έδειξε την αγωνιστική γύμνια της ομάδος, ιδιαίτερα στην αμυντική της γραμμή. Στο πρώτο μέρος που ήταν τραγικός ο Ολυμπιακός, ο νεαρός Γεωργιάδης έχασε δύο φορές κλασικές ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς. Στο δεύτερο μέρος μετά το 1-2 , που σοβαρεύτηκε ο Ολυμπιακός διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες την «χάρτινη άμυνα» του Πανσερραϊκού και ευτυχώς επικράτησε με 4-2 μόνον... 

Η ομάδα χρειάζεται επιγόντως ενίσχυση με εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά και οχι «τα ρετάλια» που ψωνίζει ο Θεδωρίδης ... και προσπαθεί ο Βάβαλης  (γνωστός τηλεοπτικός καλαούζος του «περοκίνι») να τα παρουσιάσει ως ποδοσφαιριστές.

Και κατι άλλο, αν ο Κοκότοβιτς είναι ανεπαρκής, διώξτε τον, μην «δουλεύετε» τον κόσμο του Πανσερραϊκού, μην του φορτώνετε την «τσιγκουνιά» του Θεοδωρίδη , να χώσει φραγκα για μεταγραφές...

Βάβαλη θύμισε  στον Πρόεδρο ότι «Με πορδές αυγά δεν βάφονται»  έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ