Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ




Μάλλον μας δουλεύουν οι ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ της Νομαρχίας.
Στα πλαίσια της έξαρσης των εγκαινίων που πραγματοποιεί στην εκπνοή της θητείας του ο απερχόμενος «δασκαλάκος απο το Καβακλί» δια στόματος του Χρήστου Σύρπα  μας ανακοίνωσε στην Εφημερίδα «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» της 23.12.2010 ότι «έκρηξη τουρισμού καταγράφουμε στον τομέα επισκεψιμότητας  του βουνού» και κατά την διάρκεια της προηγούμενης  4ετίας με πρωτοβουλία του Νομάρχη πραγματοποιήθηκαν σημαντικά έργα  αξίας 3.000.000 € !!!! , ενώ την 26.12.2010 στις 7 το βράδυ ο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ εγκαινίασε το «έργο» τμηματικού ηλεκτροφωτισμού της χιονοδρομικής πίστας του Λαϊλιά.
«ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΑΣ ΤΟ ΜΑΝΤΑΛΟ ΔΗΛΑΔΗ» που έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ «ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΑΝΑ» ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ 3.000.000 € ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ.
ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΩΣ ΣΕΡΡΑΙΟ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ «ΚΑΛΛΟΠΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ» ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΤΡΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.
ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑ ΔΑΠΑΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ  ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΪ « ΠΑΡΤΥ» ΕΓΙΝΕ ...
Υ.Γ. Δεν πιστεύω τα έργα που έγιναν αναγκαστικά για την ανάληψη του παγκοσμίου πρωταθλήματος ISDE  2008 να μας τα πιστώνετε ως έργα που έγιναν από το υποτιθέμενο ενδιαφέρον σας για την τουριστική ανάπτυξη του Λαϊλιά;

3 σχόλια:

  1. ναι ρε σαχλοΙΑΚΧΕ κακιασμενε εχω επιχειρηση στο ΛΑΙΛΙΑ και ειδα διαφορα στην επισκεψιμοτητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΣΑΧΛΟΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ...ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ "ΔΙΑΦΟΡΑ" ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΧΑΜΙΛΟΤΑΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ " ΓΙΑ ΕΚΡΙΞΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σκι κανω πολλα χρονια αλλα λαιλια οχι αν δεν φυγουν κατι μαγκακια που την εχουν δει σπιτι τους οι γυφτοι η μαλλον οι παλιογουφτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ