Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

«ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛAKH ΜΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ»



ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ NYXTEΡINO KENTΡO «ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟ» ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ,  ΤΟ ΜΑΪΜΟΥ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ «ΤΟΥ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟΥ »
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ «ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ» ΤΟΥ 2011
Παρόντες οι γνωστοί διασκεδαστές του σερραϊκού γίγνεσθαι , η «χαμηλοταβανία» κατά τον Αθανάσιο Αραμπατζή έδωσε και φέτος βροντερό παρόν. Χόρεψαν , τραγούδησαν , ήπιαν ξεροσφύρι φτηνό κόκκινο κρασί , αλληλοευχόντουσαν ο ένας τον άλλο , ευχήθηκαν και τον Σερραϊκό λαό,  έκοψαν και την βασιλόπιτα , έτυχαν το φλουρί και γενικά … τους μπήκε ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος, το 2011.

Εμείς οι κοινοί θνητοί θα πρεπει πάλι να περιμένουμε 15 μέρες ακόμη απο σήμερα για να γιορτάσουμε την Πρωτοχρονιά




Απόντες από το φετινό σούργελο, οι εκ των πρωταγωνιστών της περσινής σύναξης (βλέπε βίντεο) , ο "λαβωμένος" Καραμήτρος και ο "νεόκοπος δήμαρχος" Αγγελίδης … η συνέχεια στις οθόνες μας την παραμονή της πρωτοχρονιάς , εγγυάται όπως πάντα αφθονο γέλιο .

Αλήθεια ο σεβάσμιος Μητροπολίτης μας τι γνώμη έχει για αυτές τις πρακτικές να αλλάζουν οι πιστοί τις ημερομηνίες των θρησκευτικών γεγονότων χάριν τηλεοπτικών προγραμμάτων




3 σχόλια:

  1. Αυτό δεν είναι τίποτα. Κυριακή των Βαϊων στον Αη Γιάννη που χόρευαν σαν τις αρκούδες και σούβλιζαν να δεις. Περνούσε ο κόσμος και σταυροκοπιόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΣΟΥΒΛΙΖΑΝ ; ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΗΤΑΝ ΝΤΕΚΟΠ ΑΠΟ ΦΕΛΙΖΟΛ ΒΑΜΜΕΝΟ , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟ ,ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ