Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΜΗΛΙΔΗ , ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑ ...


Ανώνυμος είπε...



-ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ …ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ , ΑΠΛΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΧΩΡΟΥ !
-ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΜΗΛΙΔΗ !
ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΕΞΩΡΑ`Ι`ΣΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΡΕΟΥ ΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ,ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ –ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΡΧΗΣ ΒΛΑΧΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΜΕ – ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ- ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ- ΓΙΑΤΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ – …
…ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΜΗΛΙΔΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ !!!
–ΓΙ`ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΜΕ !
ΓΙ`ΑΥΤΟ ΞΕΦΤΕΛΙΣΤΗΚAN Ο ΜΗΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ , ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ Σ`ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ , Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ !

--Ενας καταστηματαρχης της περιοχής, ελευθερος φθονου και στραβομαρας

13 σχόλια:

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ - Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !
    -ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ , ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΟΣ !
    -ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΣ , ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΡΙΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ,(ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΦΕΡΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ)!
    -ΠΡΟΕΔΡΕ Σ`ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ , ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι φίλε ΝεοΔημοκράτη , συμφωνώ κι εγώ μαζί σου ότι για την ήττα της Ν.Δ. στο νομό Σερρών φταίει ο Γιαννης Βλάχος !
    -4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ολόκληρη ΝΟΔΕ, 15 τοπικές οργανώσεις, δεκάδες ή εκατοντάδες ίσως στελέχη και στελεχάκια του κόμματος μας παντού στον νομό ….όλοι μαζί δεν καταφέρνουν να κάνουν ΕΝΑΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟ !
    - Γι αυτό και καταφέραμε να χάσουμε τους 6 από τους 7 δήμους !
    ένας πληγωμένος ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανάξιος ο Βλάχος, γι αυτό έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια και κάθησε στο σπιτάκι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. `ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ` 9.17 ,
    ΑΞΙΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ,ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε καινούριος δήμαρχος που έρχεται είναι χειρότερος από τον προηγούμενο.

    Οι θέσεις στάθμευσης που υποσχέθηκε ο Βλάχος που είναι; Το θέατρο ; οι ποδηλατόδρομοι; και όλα τα άλλα που μας έλεγε στο προεκλογικό του φυλλάδιο;

    Έναν δρόμο αναβάθμισε -την Παπανδρέου- και άφησε όλους τους άλλους στο έλεός τους.
    Όποιος επισκέπτης έρχεται στις Σέρρες έχει να λέει για την απαραδεκτη κατάσταση των δρόμων, που έχουν παντού μπαλώματα τα οποία σε κάνουν να νιώθεις πως κάνεις ροντέο.

    Ρώτησε κανέναν και έκανε τους κόμβους καταργώντας τους φωτεινούς σηματοδότες;Αν ρωτούσε θα έβλεπε πως ελάχιστοι τους θέλουν. Από τότε που δημιουργήθηκαν αυτοί οι κόμβοι γίνονται συνέχεια τροχαία ατυχήματα εκεί, ασε που υπήρχαν πριν θεσεις σταθμευσης εκεί που καταργήθηκαν για να μεγαλωσουν τα πεζοδρομια που ειναι γυρω τους, να πω και για το υπερβολικο κοστος κατασκευής τους;

    Αν λεμε τέτοιους δημάρχους άξιους ε τότε τετοιοι δημαρχοι μας αξίζουν .

    Δυστυχώς τον ειχα ψηφίσει αλλα ειδα τα χαλια του.
    Και οχι μονο τον ψηφισα ειχα βγει και στο Δίκτυο τηλεόραση τοτε να τον υποστηριξω απο την θεση που κατειχα.
    Θα μου πειτε εγινε κατι που ηρθε ο Αγγελιδης; τα ιδια χαλια ειναι και αυτός.

    Ειχαμε πολλες επιλογες να διαλεξουμε και αυτες τις εκλογες , τον φακελακια, τον καταπατητή, τον μιζαδόρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορεί να μας απαντήσει ο κ. Βλάχος γιατί αξιοποιήθηκε μόνο η περιοχή της Γ. Παπανδρέου και Μεραρχίας (δεν το λές και αξιοποίηση δηλαδή); Εγώ που μένω Καμινίκια, Κατακουνώς, Νίκαια, Εργατικές, δεν πληρώνω φόρους; Δεν δικαιούμαι πεζοδρόμια; διαβάσεις; καθαρισμό φρεατίων; Όλη η πόλη φορολογείται για να αξιοποιείται και να καθαρίζεται μόνο το κέντρο; Ο Βλάχος είναι δήμαρχος Σερραίων ή μόνο των κατοίκων του κέντρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σε ολη την πολη εκανε εργα ο Γιάννης Βλάχος και τα ζουμε καθημερινά -απλα αντιγραφω απο ενα αλλο blog για να ενημερωθουνε και οι βρίθοντες στραβομαρας και μιζέριας και αυτοι που δεν τους ικανοποίησε τα ρουσφέτια που ζήτησαν !αντιγράφω λοιπόν : βρίθει μιζέριας ένα μικρό – ευτυχώς- ποσοστό ``Σερραίων`` που πραγματικά θα ήθελα να μάθω αν είναι όντως πολιτογραφημένο ι Σερραίοι δημότες ή απολαμβάνουν τα αγαθά της πόλης μας και ψηφίζουν στα χωριά τους . Ενημερωτικά : -1. ο δήμος Σερρών εισπράττει κρατικές επιχορηγήσεις για 50000 δημότες και πρέπει να ανταποκριθεί σε υποχρεώσεις για 120000 που διαβιούν εδώ - 2.η δημοτικη αρχή του Γιάννη Βλαχου είναι η μοναδική που δεν πήρε ούτε 1 ευρώ δάνειο ενώ πλήρωσε μερικά εκατομμύρια ευρώ για δάνεια που πήραν προηγούμενες δημοτικές αρχές και νομίζω ότι και οι έχοντες παρωπίδες πρέπει αν μη τι άλλο να το αναγνωρίσουν. -3.η νυν δημοτική αρχή είναι αυτή πού βάζει ταξη στα του Δήμου και φρένο στις σπατάλες στις δημοτικές επιχειρήσεις, στα δημοτικά μαγαζιά που δεν πλήρωναν ή έδιναν προκλητικά χαμηλό ενοίκιο, στην ΔΕΥΑΣ κλπ. -4. έχουμε ΧΥΤΑ, τηλεθέρμανση, φυσικό αέριο, χώρο στάθμευσης βαρέων οχημάτων ,δίκτυο οπτικών ινών, νέο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης, βιολογικό καθαρισμό, απέραντους χώρους πρασίνου - πρόσφατα δόθηκε σε κοινή χρήση ο χώρος του στρατοπέδου στους 40 μάρτυρες , κοινωνική πολιτική (δημοτ.παιδικοί σταθμοί ,μειωμένη τιμή στο νερό για χαμηλοσυνταξιού χους ) , αντιπλημμυρικη προστασία στην κοιλάδα ,ωραίους πεζόδρομους –Κωστοπούλου , δημ.θέατρο Αστέρια, τελειώνει σύντομα και η ανάπλαση της Γ.Παπανδρεου , έχουμε ένα πανέμορφο δημοτικό θέατρο-αίθουσα πολλαπλών πολιτιστικών εκδηλώσεων ,τελευταίο αφήνω το μοναδικό Αυτοκινητοδρόμι ο και απολαμβάνουμε πολλά περισσότερα απ αυτά στην καθημερινότητά μας.
    Θα διαμαρτυρηθείτε για το κυκλοφοριακό , σας λέω ότι άρχισε ήδη η κατασκευή του υπόγειου πάρκινγκ πίσω από την Νομαρχία ,βοηθούν πολύ οι νέοι κυκλικοί κόμβοι που έγιναν σε διάφορα σημεία της πόλης μας , αυτά από μόνα τους βέβαια δεν λύνουν το πρόβλημα θα πρέπει και εμείς να αλλαξουμε συμπεριφορά και νοοτροπία .Θα μου πείτε για την δημοτική αγορά , αναζητείστε την αντιπολίτευση που για λόγους ευνόητους καθυστέρησαν με ενστάσεις ή αλλους τρόπους (Αναστασιαδης,Α γγελίδης,Διάβασ η πεζών) την κατεδάφιση που τελικά όμως σύντομα θα γίνει. Θα πείτε για κάποιες σπασμένες
    πλάκες στα πεζοδρόμια και βέβαια δεν θα γνωρίζετε ότι σύμφωνα με πρόσφατο δελτίο τύπου του Δήμου (που δεν έπαιξε από τα ΜΜΕ όσο έπρεπε για να έχουνε να λένε) η συντήρηση των πεζοδρομίων ανήκει στους ιδιοκτήτες και διαχειριστές των συγκεκριμένων ακινήτων ,υποχρέωση του Δήμου είναι η αρχική τους κατασκευή.
    Δεν αντιλέγω, υπάρχουν και άλλα που πρέπει να διορθωθούν, αλλά εκτός των άλλων ανατρέξτε και στον τρόπο λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης εν γένει. Πιστεύω ότι όλοι θέλουμε ΔΗΜΑΡΧΟ ( βλέπε αποπομπή 2 αντιδημάρχων , κατάργηση όλων των αντιδημάρχων κλπ. χωρίς υπολογισμό του πολιτικού κόστους από μέρους του Γιάννη Βλάχου) και όχι απλό διαχειριστή των δημοτικών πραγμάτων. Τελειώνοντας να σας ενημερώσω ότι η πόλη των Σερρών σήμερα είναι 10η στην Ελλάδα και αύριο με τον Καλλικράτη και τους 7 Δήμους στο νομό θα είμαστε στην 35η σειρά. Θέλω να συγχαρώ όσους υπέγραψαν για την δημιουργία 5 Δήμων , Γιάννη Βλάχο που είχε και την πρωτοβουλία , Ζήση Μητλιάγκα , δημοτικούς και νομαρχιακούς συμβούλους, τους άλλους ενεργούς πολίτες των Σερρών, και σας καλώ να μάθουμε σαν γηγενείς Σερραίοι να εκτιμούμε αυτά που απολαμβάνουμε , και κυρίως να υπερασπιζόμαστε -ιδιαίτερα προς τα έξω- την πόλη και τον νομό μας ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άλλα λόγια να αγαπιομαστε μας λέει ο υπεραπιστής του Βλάχου. Επαναλαμβάνω ,που είναι όλα αυτά που υποσχόταν στο προεκλογικό του φυλλάδιο;

    Αν ηταν τοσο σιγουρος για το εργο του γιατι δεν εβαλε ξανα υποψηφιοτητα για την πολη , αλλα ηθελε να ειναι υποψηφιος υπο την σκέπη και την ασφάλεια πως πιστευε οτι του εδινε ο συνδυασμος του Ψωμιαδη;

    Και κυριε υπερασπιστα του Βλαχου , οχι βρισιες παρακαλω, στραβαδι και μιζερο μπορώ να σε πω και εγώ.

    Αν μιλαμε για μενα ποτε δεν ζητησα καποιο ρουσφετι απο αυτον , για να πω πως με απογοητευσε ο Βλαχος απο κατι τετοιο , καταγραφω εδω τους λογους που ο ανθρωπος ηταν μια ακομη απογοητευση.

    Οι κομβοι ειναι σκετη αποτυχια , χωρις να ρωτησετε κανεναν κανετε αυθαίρετες διαπιστώσεις.

    Απο την δημοτικη αγορα υπηρχε εστω και ενα μικρο εσοδο που απλως θα επρεπε να μεγαλωσει, τωρα τι γινεται; Η τι ηθελε να κανει ο Βλαχος; ηθελε να κανει καινουριο κτισμα εκει με καποιον εργολαβο ο οποιος θα το εκμεταλευόταν , μεχρι να γινει ερειπιο. Για να γινει εκει χωρος πρασινου - η οποια για μενα ηταν η καλυτερη λυση- δεν υπηρξαν ποτε τα εχέγγυα απο την δημοτικη αρχη του Βλαχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ Ο ΝΩΕ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ , Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ,ΑΓΑΠΗΤΕ 9.27 ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ,ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΙ ΦΘΟΝΕΡΗ..ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟΥ , ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ... ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ !
    ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ,ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ...ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εξακολουθεις να χρησιμοποιεις εμμεσους υβριστικους χαρακτηρισμους , κατι πολυ υπουλο και ανανδρο και δεν απαντας σε τιποτε απ οτι γραφω.

    Παντως για να πω την αληθεια το οτι αρχισε το εργο του χωρου σταθμευσης πισω απο την νομαρχια μου αρεσε, ελπιζω να τελειωσει.Επισης τον παραδεχθηκα που αντισταθηκε στον μασονο τον Μανεα.


    Τωρα με τα περσινα ξινα σταφυλια τον Βλαχο ομως θα ασχολουμαστε; παει αυτος.Ξεκολλα.

    Ερχεται αλλη λαιλαπα, ο Αγγελιδης και μετα απο αυτον ποιος ξερει ποιος.

    Εγω παντως το εριξα λευκο γιατι δεν με επεισε κανείς, ειμαι δυσκολος και δεν ειμαι αμνήμων, τι να κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ,Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ντε ζα βου

    Δ ΠΑΡΑΛΙΚΗC

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ