Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΩΝ ....

    Μετά την επιστολή Μπαντοτάκη που κατατέθηκε στην συνεδρίαση του Σαββάτου της "διευρημένης" ΝΟΔΕ , την 27.11.2010, άρχισαν τα όργανα. Ο Μπαντοτάκης φωτογραφιζει τον Τσουμαρίδη , αλλα επιτίθεται στον Πρόεδρο της οργάνωσης Κώστα Στάγκο.

ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ "ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ" ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ " ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΝΤΖΟΥΡΑ ..."

Το ενδιαφερον απόσπασμα της επιστολής Μπαντοτάκη έχει ως εξής :

"Kύριε Πρόεδρε,

είναι γνωστό ότι και σεις ο ίδιος με την συμπεριφορά σας παράλληλα με το Μέλος της ΝΟΔΕ, δημιουργήσατε και εξακολουθείτε ηθελημένα να δημιουργείτε σύγχυση και αποπροσανατολισμό αντί συσπείρωσης μεταξύ των μελών και των φίλων της παράταξής μας.

Άραγε γιατί δεν λάβατε τα προβλεπόμενα από το καταστατικό μέτρα  προκειμένου να διαφυλάξεις το κύρος της παράταξης με το να επαναφέρετε σε κομματική τάξη και σε προσήκουσα κομματική συμπεριφορά το εν λόγω Μέλος της ΝΟΔΕ.

Επειδή κ. Πρόεδρε, έως τώρα σεβάστηκα τον αγώνα που έδινε η παράταξη και οι συνδυασμοί της, αποφεύγοντας την οποιαδήποτε  δημόσια δήλωση, παρακαλώ να κληθώ στην σημερινή συνεδρίαση, προκειμένου να καταθέσω – και κατ’  αντιπαράσταση – τις απόψεις μου με όσους έθιξαν με τις πράξεις τους την παράταξή μας."

 Βέβαια ο Μπαντοτάκης δεν κλήθηκε  στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ και ο "Αθωνίτης"  πρόεδρος της ΝΟΔΕ οφείλει να δώσει εξηγήσεις  ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ